Därför älskar jag att skriva

Såhär på Alla hjärtans dag reflekterar jag lite extra kring min kärlek till det skrivna ordet. Skrivandet är en skapande konst där jag verkligen får ge utlopp för all den kreativitet jag bär inom mig. Att få väcka karaktärer till liv, se dem växa och utvecklas, lära känna dem på djupet, glädjas med dem och sörja med dem. Det är en ganska fantastisk känsla.

När jag skriver ligger världen öppen och ingenting är omöjligt. Åtminstone inte under skapandet av råtexten. Där är ingen dröm för stor ingen händelse för orealistisk (givetvis behöver en del redigeras bort i bearbetningen men det är en helt annan historia).

Fantasin är en gåva som vi alla borde vårda ömt. Jag vårdar min genom att göra det jag älskar; skapa genom skrift.

Med dessa tankar vill jag önska er alla en fin Alla hjärtans dag – ta hand om er och följ era hjärtan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s