En helg i lugnets tecken

Hej fina ni!

I bland är det skönt med ett litet avbrott från vardagen. Även om det råkar vara helg, så finns ju alla ‘måsten’ kvar. Att få smita från hemmaplan för en natt kan vara guld värt.

Den här helgen var det vår tur – jag och min man har precis kommit hem till Gävle igen, efter en härlig helg på Färna Herrgård & Spa.

Jag är uppvuxen i en by i Västmanland, bara ett stenkast från Färna, så för mig innebar denna välbehövliga weekend även ett besök i mina gamla hemtrakter. Som barn besökte jag Färna främst om midsommaraftnarna, då där bjöds på dans kring stången, fika och lotterier. Som vuxen har jag besökt den vackra Herrgården och avnjutit deras Afternoon Tea, med gobitar tillagade av lokalproducerade råvaror.

Att få tillbringa en natt i den mysiga Herrgården var lite av ett balsam för själen. Charmiga rum, riktigt god middag och några avkopplande timmar på spa. Vi har slappat ordentligt, min man & jag, och hämtat en massa ny energi inför kommande vecka. En vecka som på många vis kan bli både spännande, rolig och lärorik. Den bjuder på internutbildning med jobbet och jag kan förhoppningsvis bli klar med korren av både inlaga och omslag för Universums mörka hemlighet.

Mer om detta får ni veta under veckans gång. Jag är i alla fall väldigt positiv. Har en sån där bra magkänsla, ni vet. (Att sedan debutantskräcken jag tidigare nämnt då och då tränger sig på får jag väl leva med, mest känns det nog kul ändå).

Kram på er – låt hjärtat vara med ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s