Preliminärt boksläpp 17 april!

Under ett antal veckor har jag skrattat och gråtit, längtat, bitit på naglarna av ångestladdad nervositet och bubblat av stolthet. Ibland alltihop på samma gång.Och så idag kom det där mailet från Visto Förlag: ”Universums mörka hemlighet” är under tryck. Preliminärt leveransdatum och därmed preliminärt releasdatum är satt till 17 april. Lagom till påsk, om allt går enligt plan (Ja, redan nu går den att förhandsbeställa på Visto Förlags hemsids, och givetvis direkt av mig).


Det finns så mycket mer att säga i en stund som denna, men jag avstår. Just idag får omslaget tala för sig självt.

Kram på er alla.

Låt hjärtat vara med ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s