Boken & jag i Fagersta Posten

Det är början av juni, solen skiner över Gävle och jag njuter av min första semesterdag! Hur underbart? Obeskrivligt! Smuttar på en kopp nybryggt kaffe och laddar för ett parti minigolf tillsammans med min man. Det är livskvalitet för mig. ❤ Det och att faktiskt kunna leva min dröm, att få skriva och skapa texter som berör. Att bli skriven om, är däremot en helt annan femma och inget jag är van vid.

För ett par veckor sedan besökte jag Skinnskatteberg, min uppväxtort i Västmanland, för att ställa upp på mitt livs första intervju. Oj så nervigt det var innan, och visst, jag svamlade nog en heeel del i början! Men resultatet blev en väldigt fin artikel, som jag delar med mig av här.

En erfarenhet rikare och faktiskt var det riktigt roligt, trots all nervositet, att få prata om mig och boken. Om jag kommer vara lika pirrig inför nästa intervju? Troligtvis, det återstår att se.

Kram på er. Var rädda om er och njut av sommaren ☀️

En reaktion på ”Boken & jag i Fagersta Posten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s