Bomullsbröllop och lata dagar

Nu var det längesedan jag skrev, åtminstone känns det så. Kan bara konstatera att tre veckors semester gick alldeles för fort och att mina storslagna planer (redigera hela bokmanuset, läsa minst tre böcker och sova lääänge, länge varje morgon) kanske inte riktigt infriades. 😂

Men en sak är säker, jag har ändå haft en härlig ledighet. Trots att jag gick redan i början av juni så visade sig den svenska sommaren från sin bästa sida. Solen har värmt mitt grönskande Gävle, frukosten har smakat gott ute vid havet och jag har åtminstone hunnit läsa två riktigt bra böcker: Czentes Omega av Anna Jakobsson Lund och Söta röda sommardrömmar av Christoffer Holst. Två väldigt olika böcker som jag varmt kan rekommendera.

Dessutom har jag upplevt något alldeles fantastiskt härligt, jag har firat ettårig bröllopsdag tillsammans med mannen i mitt liv. Bomullsbröllop. Det ni! Jag hade tänkt köpa en present i bomull men när jag snavade över superläckra grillbestick med vårt efternamn ingraverat var saken klar. Vi älskar att laga mat och vi älskar verkligen att grilla. Helt perfekt. Min bröllopsgåva från honom var däremot gjord av bomull. Som scifi-älskare och Star Wars- fantast blev jag verkligen glad över tröjan med texten Best Wife in the Galaxy (allt i läckert Star Wars typsnitt). Vi hade även beställt en miniatyr av vår bröllopstårta, fylld med hallonmousse och irish coffee- mousse, täckt med smörkräm och levande blommor. Lika god nu som för ett år sedan.

Skrivandet då, hur har det gått med det? Tja, livet består ju av annat också och jag måste medge att jag ägnat väldigt lite tid åt redigeringsarbetet. Nåja, nu ska det bli ändring. Inspirationen har börjat återvända och jag har redan hunnit en bra bit in på andra genomläsningen av råtexten. Om ett par veckor ska det skickas till lektören för ordentlig genomgång. Jag räknar med att hinna en massa småfix innan dess.

Vitsen med semester är ju avkoppling, eller hur? Den går fort och man hinner inte alltid göra allt det där som man planerat för, men huvudsaken är att man gör det bästa av den. Det har jag verkligen försökt.

Kram på er alla. Var rädda om er och fånga dagen, oavsett om ni jobbar eller är lediga. ❤

En reaktion på ”Bomullsbröllop och lata dagar

  1. Vitsen med semester är ju verkligen ledighet, så det låter som om du lyckats väldigt bra. Vad härligt med bomullsbröllop, och att fira med tårta i miniatyr. Förstår att du älskade din present;)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s