Lektörsgranskning, Bokmässan och andra evenemang

Det har inte direkt varit tätt mellan inläggen här på sistone, jag vet det. Dagarna har bara rusat förbi och jag har inte riktigt fått tiden att räcka till. Så vad har jag egentligen gjort?

Först och kanske främst har jag spurtat med redigeringen av min andra bok ”Av stjärnstoft är vi komna” och i måndags i förra veckan var en stor dag, då gick Stjärnstoft äntligen till min duktiga lektör för granskning. Ni som läst mina tidigare inlägg vet nog hur otroligt roligt jag hade när jag redigerade ”Universums mörka hemlighet” utifrån lektörsråd… Ja, jag går runt som ett barn i väntan på jultomten. Försöker mentalt koppla bort manuset och laddar upp med kärlek för både handling och karaktärer, det behövs för den fortsatta redigeringen.

Förutom det så har jag även ett jobb på sjukhuset och de senaste veckorna har jag tillbringat väldigt mycket tid där. Diverse turbyten har gett mig två väldigt intensiva arbetsveckor som visserligen varit roliga men också ganska tuffa. Nu väntar emellertid mer luft i schemat vilket passar ypperligt. Jag har nya, spännande böcker att läsa och ett tredje bokmanus att påbörja… 😉

Mitt in allt detta har det också blivit bestämt att jag ska stå i Visto Förlags monter på Bokmässan i Göteborg på lördag 28/9 mellan kl 16:15 -18 och på söndag 29/9 mellan 15-17. Att besöka bokmässan har länge varit en dröm och att nu får göra det som författare känns ofattbart stort. Kan inte i ord beskriva hur tacksam jag är. ❤

Dessutom har jag ett kommande evenemang redan nästa helg, då jag ställer ut ”Universums mörka hemlighet” på Stora Ekeby Säteri, Mangelbodens gårdsbutik i Västerås tillsammans med barnboksförfattaren Annika Hedlund (som dessutom var min ridlärare när jag var liten). Annika har skrivit och illustrerat underbara barnböcker om musen Lillöra och hans vänner. Att ställa ut tillsammans med henne ska bli fantastiskt roligt, det hade jag ju aldrig kunnat drömma om som barn och knappast hon heller.

Men först ska jag njuta av ledighet tillsammans med min man. Imorgon rullar bilen mot Uppsala och Titanic-utställningen, en dagsutflykt som vi båda ser fram emot.

Ja som sagt, det har varit glest mellan inläggen här på slutet men så måste det få vara när livet är fullt av annat. Givetvis återkommer jag snart, med en uppdatering från Västerås. Dessutom skriver jag på ett alldeles särskilt blogginlägg, men vad det är får ni veta nästa söndag… 😉

Tack för att just Du ville läsa! Kram och var rädd om Dig. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s