Bättre sent än aldrig! Från Värmlands Bokfestival

Okej hörni, tiden rusar iväg och ibland har jag svårt att hinna med. Förutom skrivandet så har jag ett heltidsjobb som sjuksköterska att sköta, och en familj som jag vill hinna umgås med. Dessutom närmar sig julen med stormsteg, med allt som hör den till. Underbart tycker jag, som verkligen ser mig själv som en riktig julnörd! 💙🌟💙

Men innan vi nosar på julens roligheter så riktar vi uppmärksamheten mot Karlstad och Värmlands Bokfestival, som jag gästade för ett par veckor sedan. Det var mitt livs andra bokmässa, lite mindre (okej – MYCKET MINDRE) än Bokmässan i Göteborg men precis lika rolig!

Min monter under Bokfestivalen i Värmland- visst blev den fin? ❤

Utrustad med ett gäng nya mässprylar satte jag mig i bilen tillsammans med min man och styrde kosan mot Nöjesfabriken i Karlstad. Vi kom dit på torsdag eftermiddag och fick genast ställa iordning monterplatsen. Måste erkänna att jag blev mycket nöjd med mitt bord!

Mässan pågick sedan i dagarna två. Där var väldigt många besökare, försäljningen gick fint och jag träffade så många härliga människor, både läsare och kollegor. Det var en trött men nöjd författare som reste hem till Gävle på söndagen. Om jag längtar till nästa års Bokfestival? Oooojaaa! För självklart vill jag tillbaka till Karlstad, inget snack om saken.

Visst kändes det lite tomt när mässan var över, jag hade ju taggat för den så länge, men som tur är har jag snart ett annat evenemang att delta i.

På söndag 3:e advent gästar jag Julmarknaden i Högbo Bruk, där jag säljer och signerar min bok. Jag har varit där som besökare förut och vet att det är en oerhört mysig julmarknad där stämningen alltid är på topp. Ska bli så spännande att få uppleva det från ”den andra sidan” den här gången – från försäljarsidan 😍

Dessutom, apropå allt och ingenting, går jag i väntans tider. Det skissas för fullt på omslaget till min andra bok Av stjärnstoft är vi komna, och jag hoppas att jag snart kan visa upp det. Själva manuset befinner sig hos lektören för en sista genomgång och jag förbereder mig för slutkorren.

Med detta sagt vill jag önska er alla en fin fortsättning på december och en riktigt Glad Lucia! Hoppas att ni alla har kunnat njuta av den på ett eller annat sätt. Jag hade lyckan att få inleda dagen med tända ljus, en nyklädd gran och det fantastiska Luciafirandet i Gränna kyrka. Ja, inte på plats då, utan hemma i soffan med min familj. Det är jullycka för mig. ❤