Omslaget färdigt! Möt Veronica Harrington i …

… ”Av stjärnstoft är vi komna”. 😍

Väntan är över och jag måste säga att den varit bitvis nervös. Väldigt nervös! Jag har haft karaktärerna i mitt huvud så länge, och när nu någon skulle ge dem liv på ett omslag var jag lite rädd att de inte skulle se ut som jag tänkt mig.

Jag visste att min illustratör var duktig, så det var inte alls en fråga om det. Men att så detaljerat som möjligt försöka beskriva tre fiktiva personer var inte lätt. Istället fick jag skicka några exempelbilder till henne, men oj! Att hitta bilder på personer som liknade mina karaktärer var inte det enklaste. Därför valde jag de bilder jag kunde hitta som låg närmast till hands. Tre förslagsbilder per karaktär blev det, och jag förklarade att de såg ut som något slags mellanting. Låter det krångligt? Då förstår du kanske min nervositet! 😅

Men jag hade inte behövt oroa mig. Rebecca Mörtberg levererade med besked! Hon lyckades sätta mina karaktärer in i minsta detalj och nu kan jag äntligen presentera dem …

Kapten Porter, Veronica Harrington och Aaron Wilkins i …

Kapten Porter, Veronica & Aaron. Omslagsillustration: Rebecca Mörtberg

Nu är det äntligen klart, och min bokbebis ”Universums mörka hemlighet” ska snart få ett syskon. Jag jobbar just nu med att korrigera inlagan och räknar med att bli klar inom den närmaste veckan. Förhoppningsvis håller jag min andra bok i handen innan slutet av mars.

Och omslaget? Jag älskar det! Älskar, älskar, älskar! Ingen annan än Rebecca få designa omslaget till bok nummer tre när det är dags 💜