Nä hörni …

… jag är INTE bra på att uppdatera bloggen! Tror det får bli ett av mina löften inför 2021, att ägna mer tid åt bloggande och mindre tid åt prokastinering. 🙈

Som tur är, så är jag bättre på att skriva böcker än blogginlägg. Jag är nu ungefär halvvägs igenom råtexten till min tredje bok om Veronica Harrington och hennes vänner. Den går under arbetstiteln I rättvisans skugga och jag är 99,9 % säker på att detta även blir releasetiteln. I den här boken flyttas intrigen närmare karaktärerna och Veronicas styrka sätts på prov.

Och ljudboken då? Inspelningen av Universums mörka hemlighet är i full gång, det är sant! Med bästa Margareta Mård som inläsare. I nuvarande tempo blir vi klara om ungefär en vecka. Fantastisk känsla! 😍 Sedan ska det sättas, mastras och hela den biten, men ändå … en färdiginläst ljudbok! Och den blir något utöver det vanliga. Varför? Det ska jag berätta snart (ja, den här gången ÄR det ett löfte).

Nu ska maken och jag krypa upp i soffan med varsin kopp te, se årets andra julfilm och bara ha det mysigt. ❄💙❄

Kram i höstmörkret!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s