Årsdag på vårt vis ❤

Idag är en speciell dag hemma hos familjen Olsson. Det är nämligen min och Stefans årsdag! I sex hela år har denna fantastiska man stått vid min sida – det är värt att fira, tycker ni inte?

Vi skulle kunna avnjuta en romantisk middag med tända ljus och skön musik, men nej, vi kör vårt eget race: pizza och Turtles med en touch av bubblor och choklad. 😍 Kanske inte vad de flesta vuxna par skulle välja, men det är sååå mycket VI! ❤

”Varje liten bubbla dansar av glädje” – Ernst mousserande

En till sak som är värd att fira är att inspelningen av ljudboken går in på sista etappen. I helgen spelas de sista två kapitlen in, och jag är sååå pirrig! Har fortfarande ingen aning om hur lång tid det tar från att inspelningen är avslutad tills ljudboken har release men så fort jag vet, får ni veta.

Fysiska böcker, ljudböcker, spännande filmer och hemma-mys ser ut att bli vinterns, och kanske även vårens, melodi. Jag är övertygad om att vi alla längtar efter en ”normal” vardag, men för att nå dit behöver vi hålla avstånd. Vi behöver hålla ut.

Kram på er – var rädda om er, var rädda om varandra. Och känner Du för en stunds verklighetsflykt bland stjärnorna? Glöm då för all del inte att läsa mina böcker. Universums mörka hemlighet & Av stjärnstoft är vi komna finns både hos nätbokhandlarna och på biblioteken.

Ett oväntat möte kommer att förändra allt … 🌟

💙❄💙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s