Bland pepparkakor & julböcker

Julen – vilken är din inställning till den? Personligen så älskar jag allt som har med denna högtid att göra: ljusen, pyntet, maten, sångerna … Jag har varit en julnörd sedan jag var riktigt liten och det tycks bara bli värre och värre för varje år som går.

🌟It’s the most wonderful time of the year🌟

Som alltid vill jag vara ute i god tid. Till första advent ska stakarna vara på plats och huset ska fyllas av doften av nybakat. Tur att min man känner likadant! Hela dagen har vi ägnat åt bakning. Mumsiga pepparkakor av hemgjord deg, och saftiga lussekatter. Dessutom har jag äntligen haft säsongspremiär för mina jultröjor, jag äger nämligen fyra stycken som flitigt måste användas under hela december.

Förutom pynt och bakning så är det även tid för julböcker. Hittills har det mest varit filmer på temat, men i år planerar jag att hinna läsa dessa två.

Jul ute, jul inne. Jul i hjärta, Jul i sinne

Kram på er – var rädda om er, var rädda om varandra. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s