En skål för torsdagen!

Jag vet att det ”bara” är torsdag, men som jag brukar säga: det gäller att fånga de små guldkornen i vardagen. Och just idag har vi två saker att fira.

Det första är att min mamma idag har varit Gävlebo i exakt ett år. Förra vintern, en sjukt kall eftermiddag den 3:e december, hjälpte vi henne att ta emot flyttlasset i den nya lägenheten. Vi packade upp lådor, åt flyttpizza och skålade i bubbel. Det här året ser helt annorlunda ut men vi firar ändå – min mamma, min make, vår dotter och jag – genom att … just det … äta pizza och skåla med Proseco i en coronasäker sammankomst om 4 personer i hennes hems trygga vrå.

Det andra som är värt att fira är att Universums mörka hemlighet är FÄRDIGINLÄST och SLUTGODKÄND. Det blir en ljudbok, gott folk! Nu väntar jag bara på leverans av Waw-filerna, sedan bör jag strax ha ett releasedatum. Jag är stolt över att min bokbebis äntligen ska få ljudboksliv, och så obeskrivligt tacksam för att det är fantastiska Margareta Mård som läst in den. Men mer detlajerat om ljudboken inom kort.

Nu fångar vi dagen, gläds åt guldkornen och att vi har varandra.

🌟 Love and light 🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s