Från blogg till podd

Snart har hela januari passerat. På bloggfronten har det varit tyst, men det beror inte på bristande engagemang. Jag har helt enkelt haft mycket att göra.

Vadå, kanske du undrar. Jo, för det första så har jag spurtat rejält med manuset till den tredje boken om Veronica Harrington. Utkastet är klart och jag redigerar för fullt, med förhoppningen att I rättvisans skugga ska gå till testläsarna under de kommande veckorna. Jättekul och ganska nervöst.

Dessutom så håller jag och min författarkollega Linda Andersson som bäst på att starta upp en podd. Detta har vi pratat om en längre tid och jag är verkligen glad över att snart kunna presentera FANTASTISKA BERÄTTELSER – en podd om att skriva svensk fantastik. Det första avsnittet kommer inom kort, så håll ögonen och öronen öppna.

Ja, januari lider mot sitt slut, men spännande tider är på ingång. Jag hoppas på ett 2021 som på alla sätt blir fyllt av härliga äventyr, både bokrelaterade och personliga. ❤

Fantastiska berättelser – en podd om att skriva svensk fantastik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s