Fantastiska berättelser!

En podd om att skriva svensk fantastik

Vi är igång! 😍 Förra söndagen släpptes det allra första avsnittet av Fantastiska berättelser med mig och Linda Andersson. En skrivpodd med fantastiken i centrum. Syftet med podden är egentligen enkelt; tillsammans vill vi lyfta svensk fantastik, dela med oss av våra bästa boktips och såklart- prata om både det roliga och svåra med att skriva i denna fantastiska genre. Asnitt 1 finns där poddar finns, hoppas att just Du vill lyssna ❤

I morgon står något roligt på schemat. Då ska jag och Linda gästa en digital bokrelease som sänds via Zoom. Det är Emelie Kempe som lanserar sin bok Röda Ögon – Strid. Jag har ännu inte läst något av henne, men det ska det naturligtvis bli ändring på. Linda och jag kommer i alla fall prata om just podden, och möjligtvis även om våra egna böcker. Jag har aldrig medverkat vid en bokrelease förut så det blir sjukt spännande!

En annan sak som händer imorgon är att jag med största sannolikt läser klart utkastet till Per Lindskogs Regntider, den tredje delen i serien Legender från Thiramaar, som jag har den stora glädjen att få testläsa. Jag älskar verkligen att arbeta med texter, både mina egna och andras, och Per är en suverän författare. Jag ser oerhört mycket fram emot att hålla den tryckta upplagan i min hand (blir ju väldigt spännande att se om han vill följa några av de tips jag har på lut, eller om han går sin egen väg).

Nu väntar en stunds skön avkoppling i soffan, sedan blir det tidigt i säng. Har ju som sagt en rolig dag framför mig imorgon, så det är lika bra att försöka vara utvilad.

Kram på er. Håll ut. Håll avstånd ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s