I rättvisans skugga

Saker är på gång. Fantastiskt roliga saker! Om lite drygt en månad räknar jag med att manuset till min tredje bok ska vara klart. Redo för sättning. Wow, bara wow! 😍 I rättvisans skugga blir en fortsättning på Universums mörka hemlighet och Av stjärnstoft är vi komna. Alltså tredje delen i serien om Veronica Harrington.

Precis som med Stjärnstoft så har duktiga Rebecca Mörtberg designat omslaget. Det är så gott som färdigt, några små detaljer ska korrigeras bara. Ni kommer att få se fyra karaktärer, en vacker planet och … det blir magiskt. Mer än så tänker jag inte avslöja 😉

Kram på er alla, och tack till Dig som följer Veronicas äventyr 🙏❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s