Ett oväntat möte kommer att förändra allt …

Året är 2179 och jordens förenade regering har bevisat att människan är den enda existerande livsformen i universum. Här börjar det spännande framtidsäventyret om Veronica Harrington och hennes crew.

Universums mörka hemlighet och Av stjärnstoft är vi komna är de två första delarna i min varmhjärtade science fiction-serie för ungdomar och unga vuxna. Läsaren får följa det artonåriga underbarnet Veronica och hennes vänner i deras kamp för att stoppa en naturkraft så brutal att den inte bara hotar jorden, utan allt liv i hela i universum.

Jag skrev serien med ungdomar och unga vuxna i åtanke, men böckerna har lästs- och älskats av både yngre och äldre, tack vare sin varma ton och sitt fokus på vänskap, mod och kärlek. Universums mörka hemlighet och Av stjärnstoft är vi komna är så mycket mer än ett spännande rymdäventyr. De är också ett relationsdrama som visar att vi alla är kännande varelser, oavsett var vi kommer från, hur vi ser ut och vilken fasad vi visar utåt.
Ibland måste vi titta djupare än vad våra ögon kan se.

Det kommer två böcker till i serien om Veronica och hennes vänner.
Del 3 – I rättvisans skugga, har beräknad release under 2021
Del 4 – Bara en önskan bort, har beräknad release under 2022

Jag medverkar även i två novellantologier. Mer om dessa hittar du under fliken Publicerade verk.

  Kommande evenemang 
För närvarande har jag, av förklarliga skäl, inga kommande evenemang inbokade. Men jag hoppas på att kunna medverka vid Bokmässan i Göteborg år 2021.

Var rädda om er, var rädda om varandra. Håll ut och håll avstånd! 

Jag finns även på sociala medier:
Instagram: malin.v.olsson
Facebook: Malin V. Olsson – författare