Om mig

❤ Om mig: Jag föddes fredagen den 2 mars 1984 och utvecklade tidigt en djup kärlek till det skrivna ordet. Vi kan säga att jag skrev berättelser redan innan jag ens lärt mig alfabetet; jag berättade historier som mina föräldrar skrev ner. Det blev många fulla ritblock.
Skrivandet följde mig sedan under tonåren då ritblocken byttes ut, först mot collegieblock och senare en stationär PC. En sådan där gammal klumpeduns som tog abnormt stor plats, ni vet.
Svenska var mitt absoluta favoritämne i både grundskolan och gymnasiet, speciellt de lektioner som berörde litteratur.

Många trodde nog att jag skulle satsa på ett yrke som på något vis involverade det skrivna ordet. Riktigt så blev det inte. Jag fann nämligen ännu ett område för vilket mitt hjärta kom att klappa – vård och omsorg. I vuxen ålder utbildade jag mig till sjuksköterska och i dag arbetar jag inom hjärtsjukvården.
Skrivandet har dock troget följt mig vid sidan av sjuksköterskeyrket. Där har alltid funnits en dröm om att en dag kunna ägna mig åt litteraturskapande på hel- eller åtminstone deltid.

Och drömmar kan slå in! Under hösten 2018 tog mitt liv en ny, spännande vändning: Visto Förlag visade intresse och  jag signerade mitt livs första utgivningskontrakt.

Med skräckblandad lycka vandrar jag nu längs en ny stig i livet. Djupt tacksam över att jag fått chansen att göra något jag hoppas att alla förr eller senare får möjlighet till: leva sin dröm.