Publicerade verk

2019 – Universums mörka hemlighet    

Nu finns Universums mörka hemlighet att beställa.


Nu finns Universums mörka hemlighet till försäljning.
Genre: Drama, äventyr, sciencefiction, framtidsperspektiv, fantasy.
Målgrupp: ungdomar, unga vuxna, alla som någonsin varit unga, alla med fantasi, alla som drömmer om framtiden.
Format: Danskt band.
Förlag: Visto Förlag.

❤ Baksidestext: Året är 2179. Människan har erövrat månen och jordens förenade regering har bevisat att något utomjordiskt liv inte existerar. I denna inbillade sanning har jag vuxit upp. Mitt namn är Veronica Harrington. Jag är arton år gammal och överintelligent. Om det är roligt att vara ett underbarn? Oj nej, kära läsare. Det är faktiskt ganska ensamt. I hela mitt liv har jag känt mig udda. För smart för min ålder och för ung för mitt intellekt. Jag har aldrig tillåtits vara barn på riktigt.
Nu ska du få höra hur mitt liv tog en dramatisk vändning. Det är historien om hur jag förberedde mig på att dö långt ute i rymden, efter att mitt skepp förlist i en tragisk olycka. Det är historien om den mest osannolika vänskap. Det är också historien om en naturkraft så brutal att den inte bara skulle hota jorden, utan allt liv i hela universum.
Mitt namn är Veronica Harrington – välkommen till min värld.

Universums mörka hemlighet är ett framtidsdrama som med glimten i ögat skildrar en kärlek så stark att den trotsar alla gränser, den jobbiga känslan av att inte duga som man är och människans förmåga att tro på det omöjliga.

❤ Du köper den  där du köper böcker:

– Visto Förlags hemsida
– Adlibris
-Bokus.
– Science Fiction Bokhandeln
– Cdon.com
-Ginza
– Direkt genom mig; du är varmt välkommen att maila mig för ett signerat exemplar.

”Universums mörka hemlighet” finns även tillgänglig för biblioteken att ta hem – kanske finner du den snart i hyllan på just Ditt favoritbibliotek.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close