Recensioner

UNIVERSUMS MÖRKA HEMLIGHET

Okej hörni. Har precis läst ut denna bok och herregud, vad bra den var! Älskar historian, skrivsättet och personerna i den! +hur otroligt fin boken också är (…) ”
Betyg: 5 stjärnor
Sagt av @lanaenbok om ”Universums mörka hemlighet” 2019-08-15

Jag tyckte att boken var superbra, jag gillar handlingen och sättet som Malin skriver på! Så mycket spänning i hela boken och jag gillar verkligen hur hon flätat in information i berättelsen så man förstår allt. Jag ger boken 5 stjärnor av 5 stjärnor för jag fastnade verkligen och kunde typ aldrig sluta läsa för att den var så välskriven med en bra handling! Jag längtar efter en uppföljare!”
Sagt av @bokslukarenjulie om ”Universums mörka hemlighet” 2019-07-14

Rymdtemat är tydligt men tar inte över, tvärtom så fascineras jag av kunskaperna som portioneras ut i precis lagom takt så att jag förstår. Här finns fortfarande massor av relationer, stor portion drama och en stämning som gör att jag måste läsa vidare. Cliffhangers är Malin superb på! Jag försökte stjäla så mycket tid jag kunde för att få läsa och komma vidare i berättelsen. En ungdomsroman som fängslar även äldre…”
Recension från Adlibris 2019-07-11

Spännande och fantasifullt
Underbart med en rymdberättelse i framtiden, helt utan magi. Med vanliga människor… och andra. Som kan väcka tankar om integration och andra viktiga vuxenfrågor. Själva huvudhandlingen är väldigt spännande, parallellt spirar kärlek och nya vänskapsband knyts. Allt är inte som det först verkar.
Betyg 5 av 5.
Recension från Bokus 2019-06-27

”…Om det finns fler sci-fi romaner som är lika välskrivna som ”Universums mörka hemlighet” av Malin V. Olsson har jag verkligen missat något! (…) På ett mycket varmt och målande sätt får vi lära känna de olika karaktärerna i boken. Jag som trodde att jag inte gillade sci-fi, kunde inte få nog! Jag ville läsa mer om huvudpersonerna, deras relationer till varandra, deras spännande äventyr och deras fantastiska resa tillsammans! Det känns som att det är upplagt för en fortsättning av boken, och den ska jag definitivt läsa!
Sagt av @ninasbokhylla om ”Universums mörka hemlighet” 2019-06-10

”Alltså den här boken, ”Universums mörka hemlighet”, av Malin V.Olsson!!! Den har allt en bok ska ha: en riktigt bra och spännande story, kärlek, intriger, intressanta och välbeskrivna karaktärer samt ett fint språk. Så otroligt bra! Att det kommer en uppföljare gör mig så där lycklig som man bara kan bli när man har en riktigt bra bok att se fram emot…”
Sagt av @fantasybylinda om ”Universums mörka hemlighet” 2019-06-09

Universums mörka hemlighet är ett fantastiskt framtidsdrama.
Malin V. Olsson har med glimten i ögat skildrat kärlek så stark att den trotsar alla gränser, den jobbiga känslan av att inte duga som man är och människors förmåga att tro på det omöjliga.
Välskriven, spännande och vacker historia om 18 åriga överintelligenta Veronica Harrington som aldrig fått vara barn, alltid udda i alla sammanhang (…) En bladvändare i rymdmiljö, olik allt annat och helt fantastisk.”
Sagt av @i_min_bokhylla om ”Universums mörka hemlighet” 2019-05-21

En häftig rymdhistoria med många bottnar
En debutroman där fantasin hos författaren fullständigt fått flöda fritt (…) Boken är välskriven med ett tydligt rymdtema som dock inte tar över. Relationerna i boken är minst lika viktig som miljöbeskrivningarna. det finns också en story som i sig är stark vilket är en riktigt lyckad kombination.
En riktigt bra debut – betyg 4 av 5! Jag vågar även avslöja att det är som upplagt för en uppföljare vilket jag gärna ser blir av!”
Recension av ”Universums mörka hemlighet” hämtad från Bokus 2019-05-14

AV STJÄRNSTOFT ÄR VI KOMA

”Jag vill tacka Malin V. Olsson för att hon skrivit en science fiction novell som till och med den som hatar genren tycker om. Det är inte många som lyckas med det. Väntar snällt på nästa del i serien. Snälla säg att det blir mer delar?”
Recension av ”Av stjärnstoft är vi komna” hämtad från Goodreads 2020-07-10

”Dra mig baklänges vad jag tycker om Malin V. Olssons böcker!
Det är rymden, spänning, kärlek, vänskap … -what’s not to like!?”
Sagt av @forfattaranneli om ”Av stjärnstoft är vi komna” 2020-06-27

”Spännande och välskriven
(…) Malin överträffar allt med sitt underbara språk och sin känsla för spänning och romantik i perfekt harmoni (…)
Recension av ”Av stjärnstoft är vi komna” hämtad från Bokus 2020-04-10

”Boken är mycket skickligt skriven med ett otroligt bra tempo där man som läsare verkligen känner sig vara del i berättelsen. Läs, läs och läs! (…) Betyg 5/5″
Sagt av @vattenstormsbokylla om ”Av stjärnstoft är vi komna” 2020-04-09

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close